RONA glaswerk:

Welkom bij Tovari

Onze ruime glascollectie bestaat uit zeer veel verschillende modellen.

Tovari laat u met trots kennis maken met één van de grootste en meest innoverende glasfabrikant ter wereld “RONA”. Tovari is de enige importeur en distributeur van RONA glaswerk in Nederland, daarom kunnen wij deze glazen van topkwaliteit aan u leveren.

RONA glaswerk

RONA is de enige fabrikant in de wereld die haar wijnglazen uit één stuk produceert en niet de kelk en de voet aan elkaar plakt. Dit betekent dat de glazen van uitzonderlijke kwaliteit en zeer sterk zijn. De kwaliteit van RONA kristalglas staat niet voor niets voor blijvende helderheid en glans. Dit glaswerk heeft een kleurneutraliteit dat de onvervalste kleurweergave van de drank in het glas garandeert.

Tovari is exclusief en voorraadhoudend importeur van RONA glaswerk in Nederland. Fabrikant RONA produceert al meer dan 100 jaar de hoogste kwaliteit drinkglazen voor professioneel gebruik. Door de meest innovatieve technologie te gebruiken is RONA in staat om de glazen uit één stuk te blazen, wat de kans op een breuk aanzienlijk vermindert. En doordat ze een nieuwe lasertechnologie gebruiken stijgt de weerstand tegen chippen van de rand met 50%.

De professionele ontwerpen van het glaswerk voldoen aan de hoogste eisen van de internationale gastronomie en hotelindustrie en zijn elegant en functioneel. Daardoor heeft Rona altijd het juiste glas voor elke gelegenheid en elk doel.
De glasmaten van Rona zijn afgestemd op de meest gebruikte wasmanden van toonaangevende afwasmachines en vaatwassers en langdurige glans en helderheid na 1.000 spoelcycli worden gegarandeerd.

RONA glaswerk bezichtigen?

Onze adviseurs laten u graag verschillende stijlen in glaswerk zien en hoe dit past bij het horeca servies. Zo krijgt u een goede sfeerimpressie van een passende setting voor uw horecagelegenheid. Tevens kunnen zij al uw vragen over het glaswerk dat Tovari levert beantwoorden.