Horeca servies

Genieten en beleven, dat is waar het horeca servies aan bijdraagt als het aankomt op tafelaankleding. Kleuren en designs bepalen de sfeer, de vormen en modellen van bestek en borden bepalen de stijl.

Tovari heeft een uitgebreid assortiment servies voor de horeca, gemaakt van diverse materialen en ieder met zijn eigen uitstraling. Denk aan porselein, melamine en aardewerk, waarbij de stijlen uiteenlopen van strakke minimalistische lijnen tot en met uitbundige decoratieve elementen.

Al ons servies heeft als gezamenlijk kenmerk dat het voldoet aan onze hoge normen. Daarmee garandeert Tovari een slijtvastheid en bepaalde levensduur, want wij leveren kwaliteit.

Wilt u zelf ervaren wat het effect van servies kan zijn op de sfeer en setting in uw horeca onderneming. Onze adviseurs laten het u graag zien in onze showroom.

Figgjo

We zijn er trots op zo’n hoogwaardig merk te kunnen importeren dat ons en zoveel anderen heeft geïnspireerd.  Figgjo bied een op maat gemaakt decor voor projecten en een breed scala aan kleuren om uit te kiezen – momenteel 60 voedselveilige keramische kleuren om precies te zijn. 

Het merk Steelite

Steelite produceert servies van porselein als melamine. Ze zorgen voor stevige en sterke producten die de ontberingen in de horeca keuken doorstaan. En voor fraaie producten die aan tafel voor opwinding zorgen en bijdragen aan de beleving van het gepresenteerde eten en de gastvrijheid.

De makers laten zich inspireren door levende elementen uit de natuur en het licht en de veranderingen die daardoor in onze levensstijl plaatsvinden. Die elementen komen terug in de verschillende reeksen aan servies.

Wit of gekleurd?

Wit servies is populair en veel gebruikt. Het is verkrijgbaar in de klassieke ronde vormen als de moderne vierkante vormen en ziet er altijd strak en egaal uit. Het witte servies vormt een ideale achtergrond voor het presenteren van kleurrijke gerechten.

Het andere uiterste is zwart horeca servies, wat veel in de meer chique en trendy horeca gelegenheden voor komt. Ook veel gebruikt tegenwoordig zijn borden met reliëf voor een natuurlijke uitstraling en contrast.

Dit servies vormt een moderne achtergrond voor de presentatie van uw gerechten, maar geeft een compleet andere sfeer aan uw tafels dan wit servies.

Aardewerken horeca servies

Zo is aardewerken horecaservies zachter dan porseleinen servies. Dit wordt veroorzaakt doordat aardewerk gemaakt wordt bij lagere oventemperaturen, wat tevens zorgt voor de natuurlijke en ondoorzichtige uitstraling.

Aardewerken servies is gemakkelijk te reinigen. Het is geschikt voor zowel de magnetron als de vaatwasser en verkrijgbaar in speciale kleuren of met opdruk.

Een glazuurlaag beschermt het aardewerk tegen krassen en voorkomt dat het vocht opneemt, maar het blijft poreus materiaal waarmee u zorgvuldig wilt omgaan.

Porselein

Porseleinen horeca servies is sterker en lichter dan aardewerken servies, want het wordt op hoge temperatuur in de oven gebakken. Porselein is niet poreus en de glazuurlaag is niet nodig voor bescherming en daarom puur ter decoratie.

Het porseleinen servies is verkrijgbaar in wittinten en kleur. Qua vormen en decoraties kunt u er alle kanten mee op, want de veelzijdigheid kent haast geen grenzen.

Melamine servies

Horeca servies gemaakt van melamine is krastvast en duurzaam. Deze kunststof is zo sterk dat het haast niet te breken valt. Het kan dus tegen een stootje en dat is ideaal is voor horeca ondernemers die veel gezinnen in hun bedrijf begroeten. Het is een goed alternatief voor porseleinen en aardewerken servies, te meer omdat het in vele kleuren verkrijgbaar is en er vaak vrolijker uit ziet.

Wilt u advies over uw horeca servies?

In onze showrooms kunt u diverse en verschillende soorten servies bewonderen. Indien gewenst creëren onze adviseurs een setting passend bij uw horecagelegenheid. Zij kunnen tevens al uw vragen beantwoorden.