Bestek

De ruime bestekcollectie van Tovari B.V. bestaat uit zeer veel verschillende modellen messen, vorken, lepels, koffielepels, visbestek, etc. in chroomstaal, edelstaal en verzilverd. Daarnaast is een grote hoeveelheid bestek beschikbaar met een coating in de kleuren brons, goud, zwart in mat of poli.

Bijgaand een greep uit de meest vooraanstaande merken die we leveren:

Broggi
Tovari B.V. heeft het alleenrecht om Broggi bestek te verkopen in Nederland. Dit prachtige bedrijf vervaardigd al zilveren artikelen sinds 1818. Broggi is een Italiaanse fabrikant die ook echt in Europa fabriceert. Hierdoor is er een constante kwaliteit in productie van tafelbestekken.

Sola
Sinds 1868 produceert de familie Gerritsen bestek en pannen. Inmiddels is Sola actief in meer dan 80 landen. Het familiebedrijf biedt producten aan van een uitstekende kwaliteit voor een concurrerende prijs. De modellen sluiten aan bij de huidige trends. Het etsen van een logo is natuurlijk ook mogelijk.

HEPP
Hepp is een volledige dochteronderneming van de staalwaren fabrikant WMF. Exclusief en tijdloos, zo kunnen wij de producten van Hepp het beste omschrijven. Hepp beschikt over een zeer uitgebreide collectie tafelbestekken speciaal voor de horeca en hotel industrie.

Neem contact met ons op voor meer informatie, wij zijn u graag van dienst.

tovari