LAFONT WERKKLEDING EN TOVARI: DE PERFECTE MATCH!

Lafont werkkleding

Ontdek de magie van Lafont werkkleding

Ontdek de magie van Lafont bij Tovari, waar we met trots aankondigen dat we nu officieel partner zijn van Lafont, dé specialist in hoogwaardige werkkleding. Samen smelten onze krachten samen in een symbiose van trots en passie voor vakmanschap.

Lafont’s tijdloze vakmanschap

Lafont’s tijdloze vakmanschap dateert al sinds 1844 en vormt de kern van hun toewijding aan authentiek vakmanschap. Deze rijke geschiedenis heeft Lafont wereldwijd erkend als autoriteit in hoogwaardige werkkleding, en nu kun jij profiteren van hun ongeëvenaarde expertise.

Lafont werkkleding en de MICHELIN Gids: een unieke samenwerking

Ontdek de unieke samenwerking tussen Lafont en de MICHELIN Gids gedurende de komende drie jaar. Lafont wordt de exclusieve partner van de MICHELIN Gids, waardoor jouw team een vleugje culinaire klasse kan uitstralen. Als enige in zijn soort heeft Lafont de eer om onderscheidingen te borduren op de iconische jassen van geselecteerde restaurants. Een eerbetoon aan Lafont’s excellentie en een viering van gedeelde waarden zoals passie, vastberadenheid en creativiteit tussen Lafont en de MICHELIN Gids.

 

Onze trots bij Tovari

Bij Tovari zijn we niet alleen getuige van deze unieke samenwerking; we zijn ook trots om deel uit te maken van dit avontuur. Onze gezamenlijke toewijding aan passie, vakmanschap en Franse finesse komt tot leven in de stijlvolle en technisch perfecte werkkleding die we samen met Lafont creëren.

Ontdek de Lafont werkkleding bij Tovari

Ontdek nu de exclusieve Lafont Collectie bij Tovari, waar we met trots de hoogwaardige werkkleding presenteren, beginnend vanaf slechts 48 euro. Laat je inspireren door de Franse touch en personaliseer de kleding naar wens. Neem contact met ons op via onze website of bel naar 085-4842000 voor meer informatie. Bij Tovari staan we klaar om je te assisteren bij het vinden van de perfecte werkkleding voor jouw team.

Stap in de wereld van vakmanschap en stijl met Tovari en Lafont. Samen zetten we de standaard voor hoogwaardige werkkleding in de gastronomie.