Figgjo servies

Scandinavische servies van Figgjo kenmerkt zich door een eigen stijl en sublieme kwaliteit. Gemaakt van vitroporselein met een hardheid dat speciaal is ontwikkeld voor professioneel gebruik in horecagelegenheden.

Figgjo vertaalt klassieke, strakke en modernistische designs in functioneel en duurzaam porselein. Ze letten goed op zaken als de formaten, de vormen en de gewichtsverdeling. De keuzes die de Noren maken voor hun porselein zorgen ervoor dat hun producten extra goed in de hand liggen. En dat het praktisch en gemakkelijk te gebruiken is.

Dit familiebedrijf biedt zoveel decoratiemogelijkheden aan dat u met Figgjo vrijwel altijd uw eigen custom made porseleinen serviesset hebt. Wilt u iets unieks? Dan wilt u Figgjo servies. En daar krijgt u maar liefst vijf jaar chip garantie bij op alle platte delen.

Tovari is trots dat we het Figgjo servies voor de Nederlandse horeca kunnen toevoegen aan het assortiment. Kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid zijn dé aspecten die we wensen te combineren met uitstraling en design. Functionaliteit matchen met grandeur, dat doen we in stijl voor uw horecagelegenheid.

Onze adviseurs combineren nieuwe decors met natuurlijke tinten. Ervaar zelf hoe we de actuele trends creëren. Bezoek onze showroom waar zij het effect van klassiek design in een moderne look tonen.

Materialen Figgjo servies

Het servies van Figgjo is honderd procent natuurlijk geproduceerd. Traditioneel vakmanschap vormt de basis van het Noorse porselein, waarvoor soms wel tot 52 menselijke handelingen nodig zijn om kwaliteit en perfectie te produceren.

Figgjo servies wordt gemaakt van vitroporselein. Dit is porselein dat versterkt is met aluminiumoxide. Het maakt de porseleinen schalen, borden, kopjes en andere producten weerbaar tegen intensief gebruik in een professionele keuken.

Figgjo servies is krachtiger dan gewoon porseleinen servies. Het kan zonder problemen in ovens en magnetrons tot 300 graden Celsius. Door de gladde oppervlaktes is het Figgjo servies gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser, én blijft het na verloop van tijd zijn schoonheid behouden.

Porselein Figgjo servies 360

Duurzaam porseleinen servies

Bijzonder aan dit porseleinen servies is dat Figgjo in de gehele productieketen rekening houdt met het milieu. Zo wordt er alleen met milieuvriendelijke materialen gewerkt. Verder is het Figgjo servies getest op het vrijkomen van lood, cadmium en barium en het voldoet aan alle normen op dit gebied.

Daarnaast recyclen de Noren alle overbodige materialen tijdens het productieproces. Zelfs de lucht en het water worden gereinigd. Figgjo kan daarom met recht zeggen dat zij een milieuvriendelijk en duurzaam porseleinen servies produceren.

Figgjo servies bezichtigen?

Wilt u het Figgjo servies met eigen ogen bewonderen en in uw handen voelen? Ervaren hoe dit past bij de stijl en sfeer van uw horecagelegenheid? Bezoek dan onze showrooms waar onze adviseurs u graag verder informeren en deze porseleinen serviesset in verschillende settings demonstreren.