Steelite Porselein

Tovari B.V. is importer of many leading brands and has concluded many dealer agreements with various porcelain-producing companies. Including Steelite, Villeroy & Boch, Vista Allegro, RAK and Porvasal.

Steelite servies

Steelite Scape

De inspiratie van de mooie lijn Scape is gehaald uit elementen van de natuur. Met behulp van licht en contrasten is de uitstraling erg subtiel. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals klei en zand. Keramiek en glas zijn ook terug te vinden in deze collectie, dit maakt de vormgeving perfect af.

Met Steelite Scape beleeft u een verrassende eetervaring. Het is bij uitstek geschikt om diverse stijlen te presenteren. Zo kunnen er vele verschillende creaties gevormd worden: dineren in stijl, relaxed eten, buiten dineren en bijvoorbeeld een ontbijtbuffet.

Steelite Brown Dapple

De uitstraling van deze lijn is landelijk en minimalistisch tegelijkertijd. Brown Dapple combineert moeiteloos met Steelite Craft en Terramesa. Het biedt nieuwe en verfijnde mogelijkheden voor presentaties. Terwijl de uitstraling ons herinnert aan vervlogen tijden, zijn de items extreem praktisch voor de drukte van de dag in keukens en andere faciliteiten.

Steelite Blue Dapple

Ze zeggen dat alle goede dingen uiteindelijk terugkomen en dat is zeker het geval bij Blue Dapple. Zoals u kunt zien is dit een echte huishoudelijke klassieker. De Blue Dapple lijn heeft het bijkomende voordeel dat voor deze lijn ook de Steelite International’s lifetime edge chip garantie geldt.

Steelite Craft

Het juweelachtige glazuur van Steelite Craft geeft samen met de eenvoudige vormen een uniek en individueel uiterlijk aan deze lijn. Hierdoor krijgt Steelite Craft een landelijke uitstraling “Joie de vivre”.

Het is geïnspireerd door handgemaakt, eenvoudig servies dat is gemaakt door pottenbakkers over honderden jaren.

Steelite Terramesa

Het Terramesa assortiment heeft veel kleur. Zoals de naam ook suggereert, oogt het zeer natuurlijk. Of de serviesdelen gebruikt worden voor Mexicaanse gerechten met zijn warme en levendige kleuren, Spaanse tapas of Aziatische gerechten, Terramesa biedt een uitzonderlijk assortiment van maten en vormen en het laat de kleuren van de gerechten tot zijn recht komen.
Terramesa geeft de tafeluitstraling de wow factor, het ziet er prachtig uit.

Over Steelite

Steelite International is een wereldleider fabrikant en leverancier van inspirerende tableware.

De Steelite International levenslange Edge-Chip Garantie garandeert u dat het porselein van Steelite gemaakt is voor intensief gebruik. Het geeft u de zekerheid dat er kwaliteit geleverd wordt.

Steelite international productkenmerken en voordelen

Steelite International heeft een productiegeschiedenis die meer dan honderd jaar terug gaat. De fabriek is een van de meest moderne en efficiënte serviesproductie-eenheid in de wereld. Het porselein dat vervaardigd wordt is een kwaliteitsproduct voor het leven.

Steelite biedt een complete tableware oplossing voor alle eetgelegenheden. Met een groep specialisten zijn zij continu bezig om de producten te verbeteren. Zij weten wat belangrijk is voor professionele cateraars, zowel praktisch als in stijl en reageren voortdurend op de eisen van de markt.

Steelite minimaliseert de impact op het milieu. Steelite recyclet 98% van de afval van alle materialen. De verpakking is 100% duurzaam en 100% biologisch afbreekbaar.