Keukenmaterialen

Professionele keukenmaterialen van goede en sterke kwaliteit zijn een ‘must have’ voor het runnen van een professionele horecagelegenheid. De plek van voedselbereiding is immers dé plek waar het allemaal gebeurt en dat moet goed uitgerust zijn met het nodige gereedschap voor uw chef-kok om snel, efficiënt en op hygiënische wijze het eten van de klant te bereiden.

In ons assortiment vindt u alles wat u nodig hebt voor het inrichten van een professionele horecakeuken, variërend van klein keukenmateriaal tot professionele keukenapparatuur. De keukenmaterialen lijst is te lang om hier op te noemen, maar bij Tovari hebben we een grote variatie aan onder meer pannen, ovenschalen, houten of plastic snijplanken, lepels, gardes, koffie- en thermoskannen, kook- en bakplaten, mixers, snijmachines, grills en friteuses.

Tovari levert zo’n uitgebreid assortiment aan keukenmaterialen dat voor elk type horecagelegenheid aan bijna elke wens voldaan kan worden. Afhankelijk van waar u uw focus op wilt leggen, selecteren onze adviseurs die keukenmaterialen die het meest effectief zijn voor het bereiken van uw doel.

Onderhoud keukenmaterialen

Horecaondernemers die zorgvuldig hun keukenmaterialen onderhouden, kunnen daar vele jaren plezier van hebben. Het op tijd reinigen en zorgvuldig opbergen van keukenmaterialen is niet alleen een ‘must do’ om het in goede staat te houden. Het is ook belangrijk voor de hygiëne en om voedselbesmetting te voorkomen.

Tovari stelt daarom zeer hoge eisen aan de keukenmaterialen in haar assortiment. We letten niet alleen op duurzaamheid maar stellen ook hoge eisen aan het onderhoud van keukenmaterialen. Er wordt goed gelet op hoe gemakkelijk het is om keukenmaterialen te reinigen en te ontdoen van voedselresten waarbij biologische schoonmaakmiddelen onze voorkeur hebben.

Duurzame keukenmaterialen

Tovari selecteert zoveel mogelijk duurzame keukenmaterialen die lang mee gaan, want behalve hart voor de portemonnee hebben we ook hart voor onze planeet. We selecteren daarom veel milieuvriendelijke keukenmaterialen of keukenmaterialen die op een milieuvriendelijke manier zijn geproduceerd en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Keukenmaterialen lijst

Wilt u weten welke keukenmaterialen nodig zijn voor uw horecagelegenheid? In onze showrooms hebben onze adviseurs lijsten met keukenmaterialen liggen voor elk type horecagelegenheid waarmee u de basis van elke keuken goed regelt. Uit ervaring weten zij wat uw chef-kok aan gereedschap nodig heeft voor het bereiden van culinair hoogwaardig eten.

Hebt u specifieke wensen of voorkeuren, zoals het koken op inductie of elektrisch koken? Dan staat onze adviseur u graag bij met het samenstellen van een keukenmaterialen lijst die hier aan voldoet. Zij weten precies welke pannen geschikt zijn voor uw manier van voedselbereiding. Tevens kunnen zij u desgewenst de voor- en nadelen ervan uitleggen

Zoekt u specifieke keukenmaterialen?

Onze adviseurs nemen graag het uitgebreide assortiment aan keukenmaterialen met u door. Zij weten van de hoed en de rand wanneer u een specifiek item zoekt. Kom gerust langs in een van onze showrooms waar zij al uw vragen over keukenmaterialen beantwoorden en u diverse sets tonen.