Horeca glazen

Ze zijn een essentieel element in uw establishment en creëren voor een belangrijk deel de ambiance. Horeca glazen zijn dus beeldbepalend voor uw horecagelegenheid. Tovari heeft daarom voor ieder drankje de geschikte horeca glazen in huis.

De vorm waarin de glazen geslepen zijn, de match met andere bar accessoires, de stijl van het interieur. Het is allemaal van invloed op uw keuze voor de juiste set horeca glazen.

Daarom bevat het assortiment van Tovari horeca glazen in allerlei stijlen, kleuren met een design dat varieert van elegant tot strak en zelfs kunstzinnige ontwerpen.

Bij Tovari vinden we belangrijk dat een glas lekker in de hand ligt. Dat het veilig en praktisch te gebruiken is, maar vooral dat het horeca glas bijdraagt aan de beleving van hetgeen men drinkt. Onze adviseurs helpen u daarom graag met het vinden van uw horeca glazen.

Rona horeca glazen

Gemaakt van kristallijn zorgen de horeca glazen van Rona voor zo’n hoge kleurenneutraliteit dat deze fabrikant de onvervalste kleurweergave van de drank in het glas garandeert. De professionele ontwerpen van de horeca glazen van Rona zijn elegant, functioneel en voldoen aan de strengste standaarden van de internationale gastronomie en hotelindustrie. De kwaliteit van Rona is zo hoog dat de glans en helderheid zelfs na 1.000 spoelcycli in vaatwassers worden gegarandeerd.

Persoonlijke horeca glazen

Wilt u letterlijk uw stempel drukken op uw horeca glazen? Tovari heeft verschillende mogelijkheden om een decoratie of uw bedrijfslogo toe te voegen aan het horeca glas. Gedecoreerde horeca glazen zijn een elegante en stijlvolle manier om uw merk te promoten. Deze glazen zorgen ook voor een efficiënte bedrijfsvoering, waardoor de extra investering binnen een paar maanden wordt terugverdiend. Onze adviseurs kunnen u er meer over vertellen en in de showrooms verscheidene voorbeelden laten zien.

Veilige horeca glazen

Een stralende horecagelegenheid is belangrijk maar een veilige horecagelegenheid essentieel. Tovari draagt daar aan bij door die horeca glazen te selecteren die behalve finesse tevens de nodige waarborgen bevatten.

We leggen de lat extra hoog, vooral wanneer het gaat om de drinkrand die intact hoort te blijven. Zo heeft Rona een uniek wijnglas ontwikkeld. Het is uit één stuk vervaardigd en bevat een laser gesneden drinkrand die niet alleen heel prettig drinkt, maar ook nog eens voorkomt dat kleine glassplinters ontstaan.

Ons assortiment van horeca glazen bestaat daarom voor een belangrijk deel uit gehard glas. Dit zorgt ervoor dat wanneer uw gast per ongeluk een glas uit zijn handen laat vallen dat er naast de hoofdbreuk meerdere kleinere breuken ontstaan. Dit voorkomt dat het glas uit elkaar spat en beperkt het aantal scherpe fragmenten, en daarmee snijwonden. Gehard glas absorbeert de schok en verdeelt dit, waardoor een soort spinnenweb ontstaat als het horeca glas breekt.

Pasabahce horeca glazen

De Turkse glasfabrikant heeft een uitgebreid assortiment van horeca glazen zowel de budgetlijnen als de exclusieve wijncollecties. Een van hun gloednieuwe merken is ‘Nude’.

Arcoroc horeca glazen

Deze Franse fabrikant van horeca glazen is een trendsetter die blijft innoveren. Hun passie is om te voldoen aan uw eisen van vandaag en morgen waarbij Arcoroc complete en efficiënte oplossingen wil bieden. Het assortiment aan horeca glazen bestaat uit een grote variatie aan vormen, kleuren en innovatieve materialen voor intensief gebruik.

Wilt u meer weten over uw horeca glazen?

In onze showrooms kunt u diverse en verschillende soorten horeca servies bewonderen. Indien gewenst creëren onze adviseurs een setting passend bij uw horecagelegenheid. Zij kunnen tevens al uw vragen beantwoorden.