Horeca borden

Vierkante horeca borden, ronde horeca borden, golvende horeca borden, Tovari heeft ze in verscheidene speels uitziende vormen. Gemaakt van een verscheidenheid aan materialen zoals glas, porselein, melamine en aardewerk.

Tovari heeft in haar assortiment voor elke smaak horeca borden die passen bij uw stijl of gelegenheid, variërend van minimalistisch tot uitbundig decoratief. De enige overeenkomst die alle horeca borden hebben is dat ze voldoen aan de hoge normen die Tovari hanteert. Dat betekent een goede kwaliteit en slijtvastheid voor een lange levensduur.

Wij kiezen borden die voor uw medewerkers veilig zijn. 
Wij kiezen borden waar praktisch mee gewerkt kan worden. 
Wij kiezen borden die uw gasten laten genieten.

Wilt u met eigen ogen zien hoe wij daarvoor zorgen? Bezoek dan onze showrooms waar onze adviseurs u verschillende mogelijkheden laten zien.

De uitstraling van horeca borden

Het gezegde luidt dan wel “van een mooi (horeca) bord kun je niet eten”, wat zoiets betekent dat iemand aan uiterlijk alleen niets heeft, maar bij Tovari “gaat die vlieger niet op”. Uw gasten willen maar wat graag van deze horeca borden eten als ze zien wat voor uitstraling deze hebben in uw horecagelegenheid. Wanneer uw gasten naar de gedekte tafel lopen, ontstaat spontaan die bepalende sfeer en stemming.

De kleur van horeca borden

Gekleurde horeca borden zijn tegenwoordig heel modern, vooral zwarte horeca borden. Dat wordt gezien als hip en chique. Al kan het natuurlijk met een aantal gerechten een uitdaging zijn om op een gekleurd horeca bord dit er mooi uit te laten zien.

Horeca borden met een witte ondergrond zijn traditioneel en klassiek, maar doen een gerecht vrijwel altijd goed lijken. Zeker wanneer die verse groenten zelf knapperig en kleurrijk zijn.

Natuurlijk is een combinatie ook mogelijk voor horeca borden. Denk bijvoorbeeld aan een witte achtergrond, versierd met een elegante afbeelding zoals dit bord van Villeroy & Boch of deze van Aerts NV.

De vorm van horeca borden

Natuurlijk kunt u zich ook onderscheiden door met de vorm van een bord te spelen. Rond, ovaal, rechthoekig of vierkant zijn de traditionele vormen van horeca borden, maar daar is natuurlijk niets mis mee. Het blijven strakke ontwerpen. Maar wat dacht u van een horecabord in de vorm van een golf van Villeroy & Boch of het blad van een boom, gemaakt door Costa Nova?

Het materiaal van horeca borden

De horeca borden in het assortiment van Tovari worden gemaakt van allerlei materialen zoals porselein, melamine, stoneware en zelfs glas. Zo heeft ons topmerk Steellite deze unieke glazen horeca borden, wat voor een compleet andere uitstraling zorgt.

Het soort materiaal heeft effect op de uitstraling van de tafelaankleding, maar bepaalt ook tevens de levensduur van horeca borden. Zo is porselein sterker en lichter dan aardewerk. En Melamine is weer sterker dan porselein. Sterker nog, het is zo sterk dat het haast niet te breken of te bekrassen valt.

Houd daarom goed in de gaten wat voor soort publiek uw horecagelegenheid trekt. Wanneer u veel gezinnen over de vloer krijgt, dan wilt u waarschijnlijk een horeca bord dat wat sterker is.

Wilt u weten hoe horeca borden de beleving van uw gasten verhogen?

Het juiste horeca bord in een geschikte setting plaatsen, als deel van het geheel. Wanneer u dit goed voor elkaar krijgt, dan biedt u uw gasten een extra unieke ervaring om hun beleving te verhogen. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de effecten van kleuren en stijlen voor horeca borden en deze bij uw wensen laten aansluiten. Ze staan voor u klaar in de showrooms om u te adviseren en samenstellingen uit te proberen.