Horeca bestek

Zoekt u betaalbaar maar luxe bestek voor de horeca? Tovari levert horeca bestek dat glanst, dof is, geborsteld en zelfs vintage en natuurlijk in verschillende materialen. Denk aan RVS, edelstaal, chroomstaal, chroomnikkelstaal, verzilverd, brons, koper, zwart en zelfs van goud. Tovari heeft een uitgebreid assortiment aan horecabestek met grandeur uitstraling voor u klaar liggen. Elk met zijn eigen unieke uitstraling.

Het bestek dat Tovari uitzoekt voor de horeca is gemaakt van verschillende robuuste materialen. Wij leveren scherpen messen of botte, kleine kartel of grotere voor uw pizza’s. Onze hoge normen zorgen voor kwalitatief horeca bestek dat duurzaam is en lange tijd mee gaat.

Al ons bestek heeft zijn eigen unieke uitstraling dat schittert op iedere tafel. Het verhoogt de sfeer in de horeca en creëert die uniek ambiance  die bij uw stijl past. Horeca bestek maakt verschil! Kom het zelf ervaren in onze showroom, dan laten onze adviseurs u het effect ervan ervaren.

Broggi horeca bestek

Broggi is een ambachtelijk Italiaans bedrijf dat als sinds1818 het beste Italiaanse bestek voor de horeca maakt. Het bedrijf combineert de meest prestigieuze zilversmidtraditie met de evolutie van smaak en marktbehoeften en biedt daardoor een breed assortiment aan van klassieke en modernistische stijlen.

 

Voor de nieuwste designs van hun Italiaanse horeca bestek wordt constant onderzoek gedaan naar proporties, materialen, artistieke vormen en kunstzinnige decoraties. Verleden en toekomst ontmoeten elkaar bij Broggi in het heden. En dat leidt tot prachtige creaties, tafelmessen die als steakmessen gebruikt kunnen worden en innovatief bestek voor de horeca.

Sola horeca bestek

Het bedrijf van de Nederlandse familie Gerritsen houdt zich al sinds 1868 bezig met het maken en ontwerpen van horecabestek. De naam Sola staat praktisch synoniem voor de fraaie designs en de uitstekende en duurzame kwaliteit van het bestek dat zij leveren aan de horeca. Niet voor niets staat Sola bekend om hun expertise op het gebied van roestvrij stalen en verzilverd bestek voor de horeca.

Het uitgangspunt van dit familiebedrijf is om altijd te zorgen voor een tevreden klant. Daarom leggen medewerkers elk jaar weer hun oor te luister in de branche om in te spelen op de laatste wensen, behoeftes, vragen en trends vanuit de horeca. Niet voor niets worden hun designs voor horeca bestek internationaal gewaardeerd en erkend en wordt dit bedrijf geroemd om zijn roestvrij stalen en verzilverd bestek.

Uniek bestek in de horeca

Wit horeca servies is populair en veel gebruikt. Het is verkrijgbaar in de klassieke ronde vormen als de moderne vierkante vormen en ziet er altijd strak en egaal uit. Het witte horeca servies vormt een ideale achtergrond voor het presenteren van kleurrijke gerechten.

Het andere uiterste is zwart horeca servies, wat veel in de meer chique en trendy horeca gelegenheden voor komt. Ook veel gebruikt tegenwoordig zijn borden met reliëf voor een natuurlijke uitstraling en contrast.

Dit horeca servies vormt een moderne achtergrond voor de presentatie van uw gerechten, maar geeft een compleet andere sfeer aan uw tafels dan wit horeca servies.

Wilt u advies over uw horeca bestek?

De genoemde oppervlaktebehandelingen voor bestek in de horeca zijn slechts een selectie van de mogelijkheden die Tovari samen met Hepp aanbiedt. In onze showroom kunnen we u hierover uitgebreider adviseren en tegelijkertijd de verschillende effecten en resultaten aan u tonen.

Tevens hebben we verscheidene besteksets voor u uitgestald, zodat u met eigen ogen de verschillende soorten horecabestek kunt bewonderen en zorgvuldig uw stijl, look en feel kunt kiezen.

Wanneer u vragen hebt, dan staan de adviseurs van Tovari klaar om deze te beantwoorden.