Buffet artikelen

Presentatie. Uitstraling. Decor. Op de markt is de eerste klap een daalder waard en in een horecagelegenheid zoals de uwe…, wel een eerste indruk kunt u maar één keer maken. Des te belangrijker is het om een goede selectie van kwalitatieve en goed ogende buffet artikelen te maken.

Het oog wil immers ook wat, dus elk element, hoe groot of klein ook, is een niet onbelangrijk detail die voor zijn rol in het geheel. Tovari brengt daarom een uitgebreide range aan buffet artikelen, gemaakt van verschillende materialen, die in de juiste samenstelling de uitstraling van elke horecagelegenheid bevordert.

Wilt u ervaren wat buffet artikelen met sfeer en uitstraling kunnen doen in verschillende settings? Bezoek dan onze showroom waar onze adviseurs u diverse mogelijkheden en effecten laten zien.

Welke buffet artikelen?

De keuze is reuze wanneer het aankomt op het uitzoeken van buffet artikelen zoals broodmanden, standaarden, wijnrekken, displaytrolleys, taartstolpen en vitrines. Elk buffetartikel wordt gebruikt voor een specifiek doel en heeft zijn eigen rol in het geheel dat u presenteert.

Of het nu een zakelijk evenement of een bruiloft is, een verjaardag of jubileum. U wilt hoe dan ook een speciale ervaring overbrengen aan uw klant. Hij is bij u te gast voor het eten én de beleving. Dat brengt u over met mooie unieke en bijzondere buffet artikelen.

Wilt u weten welke buffet artikelen u nodig hebt? Vraag uzelf dan af welke beleving u wilt overbrengen.

Craster buffet artikelen

Tovari levert hoogwaardige buffet artikelen die alleen van uitstekende kwaliteit zijn. Daarom leveren wij buffet artikelen van het internationaal gerenommeerde Britse merk Craster, dat al ruim twintig jaar door de crème de la crème van de hotel- en horecawereld wordt gebruikt, zoals het Hilton.

Craster heeft een inhouse designteam dat zich richt op het creëren van hoogwaardige ontwerpen voor buffet artikelen waarmee de ultieme beleving verzorgd kan worden. Hun ontwerpen worden gecombineerd met praktische wensen vanuit de horecawereld waarmee ze design en functionaliteit laten samensmelten tot hét unieke buffetartikel dat voor dé ervaring zorgt.

De buffet artikelen worden door zorgvuldig geselecteerde fabrikanten geproduceerd, zodat de kwaliteit van het hoogste niveau is. Het uitgebreide assortiment is zo breed dat het haast onmogelijk

Duurzame buffet artikelen

Tovari selecteert buffet artikelen met een lange levensduur die goed en gemakkelijk te onderhouden zijn. Duurzaamheid en efficiëntie staan bij ons voorop, want wij weten hoe hectisch het binnen uw horecagelegenheid kan worden.

Onze buffet artikelen worden gemaakt van verschillende materialen zoals hout, leisteen en metaal. Ze zijn zo ontworpen dat deze een lust voor het oog zijn én blijven, door het gemak in gebruik, onderhoud en opslagruimte.

Broggi Buffet artikelen

Van het Italiaanse ambachtelijke bedrijf brengt Tovari het nieuwe ‘Nature Buffet lijn’. Dit bevat producten met warme tinten die de zintuigen sensationeel prikkelen. De nieuw gebruikte natuurlijke materialen voldoen aan hoogstaande eisen die zorgen voor de presentatie van een warm buffet waarbij elke klant zich thuis voelt. De designs van buffet artikelen brengen verleden, heden en de toekomst bij elkaar door de vele verfijnde ontwerpen en decoraties.

Wilt u de verschillende buffet artikelen beleven?

Onze adviseurs laten u het graag zelf ervaren in onze showrooms. Probeer diverse settings zelf uit. Combineer de buffet artikelen en experimenteer. Wij staan u bij met raad en daad.