Broggi bestek

De ruime bestekcollectie van Broggi is kunt u aanschaffen via Tovari B.V.. Deze collectie bestaat uit zeer veel verschillende modellen messen, vorken, lepels, koffielepels, visbestek, etc. in chroomstaal, edelstaal en verzilverd. Daarnaast is een grote hoeveelheid bestek beschikbaar met een coating in de kleuren brons, goud, zwart in mat of poli.

Steelite servies

Broggi

Tovari B.V. heeft het alleenrecht om Broggi bestek te verkopen in Nederland. Dit prachtige bedrijf vervaardigd al zilveren artikelen sinds 1818. Broggi is een Italiaanse fabrikant die ook echt in Europa fabriceert. Hierdoor is er een constante kwaliteit in productie van tafelbestekken.

Broggi is een historisch merk. Zelfs buiten de serviesbranche kennen mensen dit Italiaanse merk. Al 200 jaar produceert Broggi 1818 uniek en verfijnd bestek. Broggi 1818 heeft inmiddels een hoop inspirerende en opwindende moderne ontwerpen bedacht, zij nemen daarbij altijd de prachtige klassieke ontwerpen uit de begintijd in acht. De constante aandacht en bewaking van nieuwe ontwerpen draagt bij aan het dynamische en voortdurend veranderende image. Hierdoor bereikt Broggi met haar bestek een breed publiek.

Roestvrij staal 18/10

Alle staalproducten vervaardigd door Broggi 1818 zijn gemaakt van AISI 304 (roestvrij staal 18/10), een austenitisch chroom-nikkel legering. Roestvrij staal ontleent zijn naam aan zijn vermogen om corrosie te weerstaan veel meer dan enig ander staal. Alle messen van Broggi 1818 zijn gemaakt van AISI 420, een staal dat wordt gebruikt voor de vervaardiging van massief handvat messen en messen van messen met hol handvat. Het voordeel is het opmerkelijke hardheid verkregen na geschikte verhardingsbehandelingen. Dit garandeert dat de messen beter grip hebben op de snijkant en verbeterde snijcapaciteit.

Productie van Broggi

Broggi 1818 gebruikt EPNS voor de productie van hun producten, een kostbare legering van koper, zink en nikkel. De hoge concentratie nikkel in de legering verbetert de mechanische eigenschappen en het uithoudingsvermogen. Het galvanisatieproces maakt het mogelijk puur zilver te deponeren bij 99,99% met hoge diktes, zodat het bijna onbeperkte toepassingen kan hebben. Vanwege zijn aard heeft EPNS kenmerken en gedrag die sterk lijken op massief zilver. Eigenlijk zijn specifiek gewicht, kneedbaarheid, thermische geleidbaarheid, warme kleur en aantrekkelijke veroudering allemaal kenmerken van een edel metaal.

Hoe kun je uw Broggi/Abert bestek het beste schoonhouden?

Bijgaand enkele tips:

 • Gebruik heet water en een goed neutraal schoonmaakmiddel om uw bestek te wassen
 • Afspoelen met lauw water en alle items grondig afdrogen
 • Gebruik tijdens het wassen geen producten die bleek bevatten
 • Puimsteen, staalwol, sponzen of doeken verzadigd met schurende poeders moet strikt worden vermeden
 • Het is belangrijk om de vuile items niet langer dan 12 uur te laten staan
 • De messen van Broggi worden vervaardigd met een waardevol roestvrij staal. Dit is gevoelig voor de corrosie-aanvallen door azijn, citroenzuur
 • Bij het afwassen in de vaatwasser moeten lepels en vorken worden geplaatst
  In de plastic verticale manden en gescheiden worden gehouden van de messen
 • Droog de items direct na het wassen af ​​met een zachte
  doek, zelfs als uw vaatwasser een droogcyclus heeft
 • Laat het bestek niet achter in de vochtige omgeving van de vaatwasser
 • Zodra de was is voltooid; droog ze en bewaar ze op een droge plaats