NOVITEITEN 2023-2024

noviteiten tovari

Ontdek de noviteiten 2023-2024! Een Wereld van Smaak en Stijl

Ben je klaar voor een culinaire revolutie? Onze noviteiten voor 2023-2024 brengen een verfrissende wind van innovatie en elegantie in jouw zaak. Van de betoverende nieuwe kleur van de Craft Collectie van Steelite, de eigentijdse Gembrook collectie van Off Grid Studio & Steelite, de stijlvolle Japandi Tableware Furo van Figgjo tot de sprankelende nieuwkomer, ID Fine, en de ongeëvenaarde elegantie van de nieuwe ambachtelijke wijnglazen Diverto van Rona – onze collectie staat klaar om je te verrassen. Bewonder hier de noviteiten van 2023-2024

Duurzaam Tafelen met Cermer!

De keramische tableware van Cermer belichamen de toewijding aan een groenere toekomst. And we like GREEN! Met een lage CO2-voetafdruk bieden zij stijlvolle duurzame oplossingen voor de hospitality sector. Van oven tot vriezer, de producten combineren esthetiek met functionaliteit. Neem contact met ons op voor meer info over Cermer en omarm duurzaamheid in elke maaltijd.

Culinaire Transformatie met Steelite’s Craft Collectie

Duik in de wereld van smaak met de adembenemende kleurevolutie van Steelite’s Craft Collectie. Deze winter brengen we je een palet van nieuwe mogelijkheden om je tafel te transformeren. Laat je betoveren door de vernieuwde Craft Collectie en ontdek de kracht van kleur in jouw restaurant. Maar ook Gembrook maakt z’n debuut Gembrook, een meesterwerk van Off Grid Studio, weerspiegelt de organische eigenschappen van klei met zijn unieke ambacht.

Ontdek de harmonie van eenvoud met Figgjo Furo

Figgjo Furo: een sublieme samensmelting van Japanse en Scandinavische esthetiek. Met zijn eenvoudige, gebogen lijnen viert Furo de schoonheid van minimalisme en sereniteit. Ervaar de perfecte balans tussen twee historische culturen die beiden geloven in ‘minder is meer’. Welkom in de wereld van Japandi!”

Sprankelende Innovatie met ID Fine in Ons Assortiment

Stap binnen in de schitterende wereld van ID Fine, onze sprankelende nieuwkomer. Verrijk je culinaire ervaring met deze verfijnde toevoeging aan ons assortiment. De nieuwste innovatie biedt niet alleen een lust voor het oog, maar ook een subtiele verrijking van smaak en stijl.

Ongeëvenaarde Elegantie met Rona’s Diverto Wijnglazen

Laat je verrassen door de ongeëvenaarde elegantie van de nieuwe ambachtelijke wijnglazen, Diverto van Rona. Deze winterse noviteit belichaamt vakmanschap en voegt een vleugje klasse toe aan elke drankbeleving. Ontdek de perfecte combinatie van vorm en functionaliteit voor een onvergetelijke dinerervaring.

Creëer een Visueel Spektakel met Draadloze Tafelverlichting en Cocktailglazen

Transformeer je zaak tot een visueel spektakel met onze nieuwe collectie cocktailglazen en draadloze tafelverlichting. Voeg een sprankje glamour toe aan elke tafelsetting en creëer een onvergetelijke ambiance voor je gasten.

Bewonder de Noviteiten van 2023-2024 in Onze Showrooms

Boordevol inspiratie en ideeën? Maak een afspraak in één van onze showrooms en zie hoe deze winterse noviteiten jouw zaak naar een hoger niveau tillen. Ervaar de innovatie, proef de elegantie en transformeer je restaurant tot een ware eyecatcher. Ontdek de toekomst van tafelbeleving met de noviteiten van 2023-2024. Maak hier een afspraak in één van onze showrooms