Tovari opent 5de showroom in Amsterdam!

Met een team professionals is het CO2-neutrale bedrijfsloft aan de Venserweg in Diemen omgetoverd tot een showroom waar je niet alleen horecaservies kan bekijken, maar waar ook vele kleurrijke conceptuele displays inspiratie geven voor iedere horecagelegenheid.

Het is een unieke locatie waar je gastvrij ontvangen wordt en waar je een eigen horecaconcept bedenkt en creëert.  In de showroom vind je de laatste trends en Europese A-merken waarmee je met deskundige advies, een uniek en functioneel concept opdekt op je eigen (test)tafel. Hierdoor zie je meteen hoe jouw tafel er uit gaat zien.

Er zijn zelfs mogelijkheden om je eigen decor of bedrijfslogo, op het servies te laten maken. Zo kun je je servies afstemmen op je interieur. Je concept accentueren en de gast optimaal meenemen in je verhaal. Bijkomend voordeel is dat je met je eigen decor ook een nalevergarantie krijgt. Dit wordt maar weinig gegeven in deze markt maar op deze manier ben je verzekerd van leveringen. Steelite is een van de merken die je in de showroom vindt. Op deze borden krijg je een levenslange chip garantie en kan je binnen afzienbare tijd kosten besparen.

Tovari – Your inspiration in tableware.

Tovari B.V. is een familiebedrijf waar al 80 jaar de nadruk ligt op persoonlijk advies bij de verkoop van tafelservies, tafelbestek, tafelverlichting, glaswerk, buffetartikelen en keukenmaterialen. Wij denken met je mee van begin tot eind en zorgen dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt. De showrooms van Tovari vindt je in Duiven, Tilburg, Almelo, Amsterdam en Willemstad (Curaçao)

Voor meer informatie kun je contact opnemen via 085-4842000 of info@tovari.nl

Wij zijn je graag van dienst!

Tovari B.V.

Tevens geplaats :