Ariane porselein

Tovari biedt een groot scala aan porselein. Wij willen u graag wat meer vertellen over het merk Ariane, wat exclusief verkrijgbaar is bij Tovari.

Ariane is een Europees merk met een breed scala aan porseleinen series. De fabrieken van Ariane zijn uitgerust met de nieuwste Duitse en Italiaanse machines. De collecties zijn gemaakt door professionals uit de industrie die voor elke serie een hoop creativiteit, functionaliteit, duurzaamheid en tijdloosheid in acht nemen.

Door middel van productietechnieken en geavanceerde technische knowhow wordt er een duurzaam product geproduceerd van hoge kwaliteit. Het porselein van Ariane is geschikt voor alle horeca-, catering- en eet- en drinkgelegenheden.

De collectie van Ariane heeft een aantal hele goede eigenschappen, we delen deze graag met u:
Vaatwasserbestendig
Het porselein van Ariane wordt gebakken bij hoge temperaturen, waardoor elke aangebrachte decoratie permanent smelt in het glazuur, hierdoor is het zeer goed bestand tegen het gebruik van de vaatwasser bij elke temperatuur.

Eigenschappen Ariane Porselein

Edge Chipping
Het speciale materiaal met hoog aluminiumoxide dat door Ariane Fine Porcelain wordt gebruikt, biedt sterkte, duurzaamheid en weerstand tegen afschilferen op kritieke punten zoals randen van bekers, platen en handgrepen.
Deze samenstelling versterkt het porselein, waardoor het risico van breuk wordt verminderd en de levensduur van het porselein wordt verlengd.

Magnetron Veilig
Ariane-porseleinproducten zijn zowel magnetron veilig vanwege hun hittebestendige glazuurlaag. (Anders dan producten die zijn versierd met edele metalen zoals goud, platina enz.).

Vlotte verschijning
Het speciale glazuur dat wordt afgevuurd bij hoge temperaturen, geeft niet alleen het porselein van Ariane een gladde, schone afwerking, maar zorgt er ook voor dat het volledig niet-poreus wordt en een hogere hygiëne garandeert.

Beperkt gevaar in geval van een breuk
De producten van Ariane zijn ontworpen om breukgevaar te voorkomen, omdat ze netjes in veilig hanteerbare stukken breken.

Thermisch schokbestendig
Ariane Fine Porcelain houdt niet alleen warmte vast om het voedsel warm te houden, maar is ook bestand tegen temperatuurverschillen.

Perfecte functionaliteit
Alle ontwerpen van Ariane porselein richten zich op absolute functionaliteit. De meeste items zijn stapelbaar, inclusief kopjes, kommen en schotels, waardoor u de ruimte zo efficiënt mogelijk kunt gebruiken.

Krasbestendig
De speciale beglazing die op hoge temperatuur wordt gebakken, zorgt voor een hoge weerstand tegen krassen of schuren.

Ariane Porselein Collectie

Er zijn verschillende collecties van Ariane beschikbaar. We noemen er een aantal voor u:

Gamma Tierra
De Gamma Tierra serie heeft een rustieke uitstraling. Deze serie is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Grijs (grey), Geel (misted yellow), Caramel (caramel), Rood-bruin (Red-Brown), Blauw (sky-blue), Oranje (Tropical Orange)

Mokka collectie
Ariane Fine Porcelain herinterpreteert functionaliteit met mokka-collectie. Met de rustige ronde vorm en opmerkelijke duurzaamheid is deze serie het meest geschikt voor cafés en restaurants.

Speciale borden (Specialty plates)
De Specialty borden van Ariana zijn de ideale oplossing om de evoluerende trends in de voedingssector aan te vullen. Deze collectie biedt bovendien flexibiliteit, met zijn oven-veilige karakter kunnen de borden gemakkelijk worden overgebracht van oven naar tafel.

Prime collectie
De Prime-collectie biedt een complete tafelbladoplossing met een breed assortiment artikelen in verschillende maten. Hoewel het ontwerp tijdloos is, is de constructie bestand tegen het zwaarste gebruik. Ideaal voor alle type horeca. Deze collectie voldoet aan de eisen van de moderne gastronomie, het heeft stijl, is functioneel en heeft veerkracht.

Contact

Indien u graag meer informatie wenst te ontvangen over de verschillende lijnen van Ariane porselein in ons assortiment, neemt u dan contact met ons op. U kunt uiteraard ook een afspraak maken om langs te komen bij één van onze showrooms.